nedelja, 11. januar 2009

Šmarska konjenica


Tokrat ni nič od spodaj poslikanega in obdelanega prispevka, moje delo. Moji mami sem posodil alfo900, da jo malo preizkusi med sprehodom po drameljskem koncu. Na travniku, blizu avtocestnega izvoza za Dramlje, je opazila konjenike/-ce in rezultati so tu. Mislim, da je delo opravila več, kot odlično.



Ta mi je še posebaj všeč


















Jaaaaa, veeem!
Uhece jim je odrezala.


4 komentarji:

Petra Nuzdorfer pravi ...

prva in predzadnja sta kr fini ja...

mankica pravi ...

Črt, te fotke me spomijajo na kakšen vestern, barve so tako super rjave pa nekateri imajo take klobuke. prva je super, jaz bi ji dodala še malo več kontrasta, da bi se vidli konji in ljudje kot sence in tisto belo 'dihanje' naokoli. No, to je moje mnenje :) Sicer pa mi je všeč, ker je fotkano od daleč in fotko naredi malo mistično.

Četrta je super! Kako se ta dva konja gledata, Ihhaaaaaaa!! :) pa peta mi je fina. Glede odrezanih uhljev pa se ne sekiraj, včasih imajo tudi odrezane stvari svoj pomen in ne pokvarijo slike kot si avtor to mogoče misli.

mankica pravi ...

aja, še to - če je mami prvič slikala. Čestitke!! :)

Unknown pravi ...

zdravo ,opazili smo da slikate kje bodo slike pa sedaj vidim ,to smo pa konjeniki iz šmarja in virštanja opravljala se je ježa za rojstni dan ki nas je bilo 24 in spemljevalno vozilo ki je delala kot intervencija .Take ježe se odeležimo več in to po celi sloveniji imamo znance .Lp , Matjaž.