petek, 15. februar 2008

Laser show


Med včerajšnjo otvoritvijo novega
Wellness centra Laško













13 komentarjev:

Mih@ pravi ...

Noro, k se še od vode nazaj odbija :D

Matjaž Očko pravi ...

kul zgleda.. poznam izvajalca, so precej sposobni... tile rgb laserji so pa tolk močni, da na 50 metrov prižgejo cigaret... auch :)

Anonimni pravi ...

Sem se ravno včeraj peljal mimo na Laški grad, pa sem videl to. Že od zunaj je bilo zanimivo, tako da sem prav čakal, da tole objaviš, saj ji pred časom obljubljal otvoritvene fotke.

A so delal tole isti, ko delajo na NT konferenci?

crt pravi ...

Ja, res so tile laserčki prav nori! No, to ne vem če imajo takšno moč prav tile tukaj, je pa res, da me je oko kar malo zaščemelo, ko mi je žarek posijal skozi objektiv! Sej vem, da se malo hecno sliši ampak,...

Uroš, po pravici povedano, je bilo prav zaprav kar malo dolgočasno. Prireditev je vodil Peter Poles, pela je Nuša Derenda, prišla sta ministra Vizjak in Podobnik in pol blablablablabla... Tam sem bil izključno kot press in se prav nič nisem zabaval. Bilo je veliko ljudi, res ogromno, samo kravatarji pa dame in zelo malo mladih! Pač mladih med 25 in 30 let, seveda!
Pohvale za lasershow, samo sem mislil, da se bo kaj v/na vodi dogajalo, pač, nekaj s čemur je pravzaprav sploh namenjen kompleks. No, nekateri so uživali nekteri pa tak, tak. Pol urce po koncu otvoritve se je stvar začela občutno praznit, kar je tudi posledica izjemne vlažnosti v zraku bazena. No, škoda, ko nisi noter prišel. Sem z Matjažem danes govoril, da je škoda, ker nisma oba slikala, saj sam težko pokrivaš ves ta rompompom!

Žiga Mihelčič pravi ...

CooL:) dobre fotke!

Gligorij pravi ...

Dobre so, ni kaj! Me like it...them... :)

Ena prošnja...lahko izbrišeš Malabei-ov komentar?

Gligorij pravi ...

Aja, pa ne klikat na njegov "here". :)

Anonimni pravi ...

Pa sem mislil, da bo to wellness in spa center, ne pa techno diskoteka. :)))

Matjaž Očko pravi ...

aja - šele sedaj opazil, da niso RGB laserji, ampak so tisti šibki (in že malce dolgočasni) zeleni... škoda.. ful je lepo videt modre, pa rdeče laserje.
ti pa prav nič ne zavidam tiste vlage in temperature.. ufff

Benjamin pravi ...

Potem če je bilo pa tako kot si opisal, se bom šel pa ta vikend kopat in bom sam naredil neki slik. Bodo bolj zabavne, če drugega ne. :)


LP

crt pravi ...

beno: hehehe ja, notr aparat pa slikat! Pa salte v bazen in take fotke delat! Bi blo boljše! Sej sem rekel, da bi morali narest kak vodni program pa bi bilo super.

Benjamin pravi ...

Sej sej, si za akcijo in gremo razturat bazene.... Sam ne vem še, kako potem skomercializirat fotke....hmmmmm!? :)))

Aljaž Ogrin - aly™ pravi ...

O, šele sedaj sem videl tole objavo. Preveč vsebine na netu za vse prebrskat... Jaz sem delal lasershow. Res je bilo lepo. RGB laserjev pa je bilo škoda za v tisto savno. Škodi optiki in elektroniki... Imam par fotk, samo niso tako profesionalne kvalitete.
http://lsp.si/laser/galerija.html#lasko-wellness
Moram pohvalit objavljene fotke, so odlične :D