sreda, 13. februar 2008

Peter Erskine


13.2.2008 se je v Plesnem Forumu v Celju odvijal koncert v nepopolni zasedbi Traja Brizani (moralo bi biti 13 članov Big Banda RTV SLO) in svetovno znanega bobnarja Petra Erskina! Če lahko podam kritiko na sam "špil" me ni pretirano prepričal, predvsem zato, ker je v sami glasbi občutiti že tako 100x slišano melodiko g. Brizanija in temu posledično tudi g. Erskin ni pokazal tistega kar lahko slišimo v zasedbah Yelow jackets ali Weather report. Sploh pa moram pohvaliti oba organizatorja, Gogo in Dušana, da jima iz leta v leto uspeva pridobivat vedno večje in boljše "muzičarje".
Keep on , good work!


Matej Javoršek in Peter Erskine


(ne vem kdo je to) in Peter Erskine


g.Brizani na bassu,
za bobni g. Erskine in zasedba


..."pa sem ti rekel, da je tule D7-, ne pa D7+"...


Man at work!


Dušan, Goga , ne vem, g. Brizani




dejanska svetloba


utrinki


pa še malenkost publike

4 komentarji:

Anonimni pravi ...

Men je še najbojša tretja od zadaj! Pri drugih mi je fleš preveč dominanten...drugače pa pogrešam več muzičarskih; preveč družabne kronike!

Lp marko

Anonimni pravi ...

gospa za katero ne veš kdo je. to je Darja Hughes iz HUGHES DESIGN+MARKETING INT.

lp

Darja Hughes pravi ...

Lepa slikica...... ali mi jo lahko pošlješ???'

Anonimni pravi ...

Now you get some understanding, it's time to produce your talent. Use what you've figured out in this article to create an investment method and after that, adhere to it as you set your hard earned money in to the marketplaces that you just believe will give you the best income. In the event you continue to be accurate to the prepare, you may attain your objectives!Easy Strategies For Increasing Your Personal Fund IQ [url=http://www.ss12w12ws.info]Foli342334o[/url]