nedelja, 25. november 2007

Radio Center

Superca!! V Celju, 23.11.2007, se je odvijal dogodek, ki ga je pripravil Radio Center. Vse lepo in prav s strani radia in organizatorjev. Nastopali so Neisha, Vlado Kreslin ter Tabu. Dober izbor, bi rekli vinarji:)
A, vsega lepega je tudi enkrat konec. Za vprašat se je, kaj zaboga se dogaja z ljudmi, saj ne veš več kako bi jim ustregel. Ne bom rekel, da je bila dvorana prazna, a nažalost ni bila napolnjena do zadnjega kotička. Pohvalno, da je bila prireditev brez vstopnine; lepo je bilo videt, ne samo mlade (najstniki), temveč tudi kar velik delež odraslih. In na koncu: "super za nas, slabo za tiste, ki jih ni bilo". No, smo se vsaj mi "fajn" imeli.








ekipa Radia Center


Tabu





Neisha





Vlado Kreslin




10 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Si preveril tudi število obiskovalcev, ki je bila ves čas zunaj zaradi njim "spornega" kadilskega zakona.....

crt pravi ...

No, ne jemat tako hudo. Res je, da so kadilci bili zunaj pa kaj morem je pa ena stvar, da sem se danes pogovarjal s 4imi kolegi in so rekli, da je bilo začuda nekam manj ljudi kot pa ponavadi na prireditvah v Golovcu.
Je pa res tudi to, da če nisi posluišal radia Center tudi niosi mogel vedeti za stvar.

Matjaž Očko pravi ...

odlične fotke, dovolj kontrasta.. bravo!

Gligorij pravi ...

Tudi sam sem imel načrt it, vendar sem zamudil Kreslina, Tabuji in Neisha pa meni nekako ne "potegnejo". Drugače pa super, da se nekaj zopet dela na koncertih v CE po vseh teh letih suše. In seveda čestitke celjski predstavnici v borbi na Centru. :)

Katjuša pravi ...

najbrž je dejstvo; če bi poplesavale atomične blondinke ali kateri drug pripadnik slovenske glasbene raje, bi bil obisk verjetno boljši. vse, kar je boljše od povprečja znabiti takoj prezahtevno za nezahtevno slovensko uho. na žalost.

drugače pa: super črnobela tabujevka in še boljši (skoraj črnobeli;) vladej.

Anonimni pravi ...

Fajn fotkice si nardil Črt! Vidim, da se ti 40tka obnese ;-) Tabu ČB pa mi je najboljša, škoda le za roko :-P

Neki mojih od Tabu-jevcev pa lahko vidiš pri meni na flickr-ju:
http://www.flickr.com/photos/markoman/

lp
marko

Anonimni pravi ...

Fajn fotke.

crt pravi ...

marko: Hvala. Ja, tud mene moti, da ni roke. Kar se tiče 40d je super. Sem šel tvoje fotke gledat pa so tud majka. Se vidi, da imaš kilometrino gledefotkanja koncertov! Dobro, da si dal svoj naslov flickerja, da sem lahka mal videl še ostalo, kar si poslikal.

crt pravi ...

hvala gregy! orem pa bit, do sebe kritičen, da pa res že dolgo nisem slikal kakega koncertiča! Mal ven padu!:)

Lucija pravi ...

Meni sta tudi 5 in 8 ful dobri!