petek, 7. november 2008

Mustang...

Malo igranja in preizkušanja flešev in ene znamke jeansa. Ni, reklama, samo pač ena znamka jeansa, ki sem si jo izbral.20 komentarjev:

Matjaž Očko pravi ...

tole si vse sam pofotku? svaka čast, sploh za začetek... morš kej več povedat po telefonu.... :)

Unknown pravi ...

zanimive ideje, dobr ti je ratal, tut svetlobe nisis slabo postavu

kr prdej firmi =)

Denis Zupan pravi ...

Se podpisujem, odlicna serija. Kot bi reklamo za jeans gledal.

Kristijan Škrlec pravi ...

c7p kloc

Žiga Gričnik pravi ...

Kot pravijo predhodniki - dobra serija!

Gligorij pravi ...

Super si tole porihtal.

crt pravi ...

hvala vsem za komentarje in kritike. Vzpodbudno za nadaljnja ustvarjanja.

Anonimni pravi ...

Naaajs, bravo!

Benjamin pravi ...

Carsko..............!!!!

Anonimni pravi ...

Napreduješ, pohvalno.

Katjuša pravi ...

bravo, tole si se pa potrudu, tud obdelano je fajn.

Unknown pravi ...

ful dobre fotke!res!kej pa si to fotkal?

uros pravi ...

e tak se dela, na nivoju. super. edin kakšno cinično gledalko si najbrž zgubo;)

crt pravi ...

tenx.
Martin: Fotkal sem na eni šoli. Artaud: Ne, nisem. Ciničen otrok ne obiskuje mojega bloga.
Bi blo pa fajn...
bi kako rekli...

j3rn3j pravi ...

aaaaaa......nooora ideja...odlično izvedeno..čestitke sem navdušen. Hmm...pa model si je tudi zelo veliko upal. Punca?

Anonimni pravi ...

čaki mal... a vidva to o men govorita? ok, za alt jr. ne vem, ampak ti pa zihr govoriš o men, a ne Črt? kdo je reku, da ne obiskujem tvojega bloga? sej ga... glihkar sm pogledala, če se slučajno tuki menite za zmenek, ker pri črni mački ni nobenega napredka:)
drgač pa - sej sm ti še pr prejšnji objavi neki pohvalila... pr tej pa pač ne. ker mi ni všeč, pol sm pa raj tiho, kot da kritiziram... sam če me že izzoveta ne... bom pa povedala, kaj si mislim;) Ja, profesionalno. Ja, kot da bi blo iz revije. Ja, kot profesionalna reklama iz revije. Se vse strinjam. Sam ne vem pa katera od teh treh lastnosti je pozitivna. Glede na to, da imaš velik odziv navdušenja pri tej objavi, vidim, da ljudje še vedno salutirajo v glavnem tisto, kar jim je znano. Kar je že uveljavljeno kot dobro. Kar so že nekje videli. Smešno, da ti pravijo kako dobra ideja... Em, ravno ideja tukaj manjka. Ravno ideja je prekopirana iz sto in ene reklame, s katerimi nas zasipavajo iz vseh strani in ki gredo mimo nas kot zrak in za njimi nič ne ostane... In ko to gledam se ves čas sprašujem samo: what's the point? če niti reklama to ni... what's the point?
ja no - upam, da ne zameriš tega komentarja, ki se bo itak izgubil v morju pohval:)... jaz pač iščem v fotografijah nekaj drugega, zato mi take fotke niso blizu. Je pa res, da sem neke vrste marsovec, ki ga nihče ne razume in obratno, tako da če meni ni všeč, to samo pomeni, da vsem ostalim bo;) torej veseli se mojih kritik;) pa lep pozdrav

crt pravi ...

Cinična. Pa to je blo za eno zadevo jeansa delat. Nič drugega. Ne, tudi jaz slikam čist druge zadeve. Daleč od tega. Pač point je bil jeans sam če slediš zahtevam naročnika moraš delat nekako tako kakor on misli. No, daleč od tega, da te z Artaudom kritizirava. Uh daleč, daleč. Pač Artaud je po svoje prijeten človek samo ima svoj tip humorja. Ga ne smeš resno jemat. Ali pač! Drugače pa bom še naprej spremljal tvoj blog, ker nekatere fotke so vredu, zelo vredu.
Pa lep pozdrav.

Anonimni pravi ...

aja, če je pa za naročnika pa u redu:D sm mislna, da je kr tko... ja vem, da drgač slikaš po svoje. škoda samo, da takrat ne dobiš toliko pohval, kot si jih prejel pri tej objavi... drgač pa artaud-a niti ne razumem ponavad, tko da se ni za bat, da bi ga preveč resno jemala;)
lp

Anonimni pravi ...

mater tale blog je pa super, updatan glih 1x na pol leta!

crt pravi ...

ja, updatan je glih tolk ko more bit. Za anonimne pa sploh.