četrtek, 21. avgust 2008

travniško - poljsko tihožitje


Mislim, oziroma zagotovo vem, da nisem edini, ki si želi pobegnit iz tega sveta; se malo umirit, zavedat, da živim in da sem na tem ljubem svetu, da "živim" in da nisem samo nekdo, ki mora pač narediti tisto kar pač more. Predlagam vsakemu, da se odpravi iz mesta, oddide malo na travnik zapre oči in se prepusti malo, vsaj za nekaj minut, naravi. Pomirja, verjemite.
9 komentarjev:

dohtar pravi ...

se strinjam s tabo! zato me velikrat najdeš v naravi. zelo lepe fotke, te pritegne da bi prec šou tja :)

lp

Anonimni pravi ...

Res lepe.

Anonimni pravi ...

lepe fotke...

Narava in njene lepote so pa naravno zdravilo proti stresu - problem je le v tem, da ne vidimo več naravnih lepot okrog sebe. Mogoče si pa komu z lepimi fotografijami le "odprl" oči ;). Lp

crt pravi ...

Hvala lepa vsem. Tako kot je rekla Mateja, ne vidimo naravnih lepot okoli sebe. Slovenija je tako lepa in ima tako lepo naravo, da kr joj in se mi zdi, da jo premalo poznam/o. Zdaj bom začel malo bolje spoznavat kje je kaj. Izleti na polno.

Benjamin pravi ...

Takšne fotografije tudi mene vedno znova navdušijo in že ob samem pogledu na njih se mi ritem ustavi in bi jih najraje ves dan gledal. Zelo lepo!

Katjuša pravi ...

kar si napisal, pa zares velja. ni lepšega, kot se iz norečega sveta vrnit na domači hrib...
lepe fotografije, škoda, da ne moreš dodat še vonja pa suhi krmi:)

Anonimni pravi ...

Fotke proti soncu so mi vedno nekaj posebnega, je potrebno veliko znanja, da uspejo. Sploh ti odsevi in "krancljni" okoli cvetov so prfektni.

crt pravi ...

Urosg: Ja, je kr zajebancije Takle okoli 18h sem šel na našo njivo, ko smo nehal krompir pobirat, heheheheheh, pol pa ratajo takele stvaritve.

uros pravi ...

ja men je tud najbolj všeč tole slikanje v svetlobo, ni tako lahko, kot je lepo :)