torek, 30. junij 2009

Petra in Branko poročna fotografija


Najprej bi se zahvalil Benjaminu, da je snemal video in da mi je omogočil "on že ve kaj".
Poroka je bila čudovita in dobro organizirana. Oba, nevesta in ženin, preprosto čudovita in res super osebi.
Z Benjaminom sva začela v Preboldu pri nevesti in čakala na prihod ženina. Skupaj smo se nato odpravili v Olimje v samostan, kjer se je odvijala civilna in cerkvena poroka.
Preostali del dneva in seveda večera ter noči pa smo preživeli v novem delu term v Olimju.
Še enkrat obema, hvala.
Veliko sreče v zakonu!












































8 komentarjev:

Žiga Mihelčič pravi ...

hehe ne zamert ker sm se glih nate spravu ampak men so tele fotke kjer so fotkani samo čevlji pa šopek toooooooooook že zlajnane fore da mi gre že kr na bruhanje k vidm in BOH ne dej da men na poroku hoce fotograf take fotke poturit haha...tiste 2krat k sm vidu take fotke je blo še zanimiv potem k pa vidš da vsi furajo skos to foro pa prstančke detajl pa čevle detajl hehe preveč preveč zlajnano...ok štekam da je treba določene zadeve pri poroki vedno fotkat...samo poročne čevle al pa šopke na poroki?! wtf :) hehe nevem...mislm da bi blo bl fajn da bi kdo iz že teh neštetokrat videnih motivov naredu mal drgačne fotke drgačn pristop z drucga kot drugačno obdelavo kaj js vem hehe neki drugačnega...sej ne rečm da bi js to znou ampak ok se bom pa def. potrudu ko bom mel kkšno poroko za fotkat...še enrkat brez zamere fotke so mi fajn ;) hehe
lp, Žiga

crt pravi ...

hehe.. Žiga, sploh ti ne zamerim. Prav je, da poveš mnenje. Tudi jaz bi zadevo malo drugače poslikal a naročnik je eno želje so pa druga.

Nevesta mi je prav rekla, da želi imeti detajle, še posebaj mi je omenila čevlje. Drugače pa klišeji so in nekako se jih ljudje ne moremo otrest. Tako pač je. Res pa je, da moreš sam poskusit slikat poroko, da vidiš, da ni tako lahko, kot zgleda. Je pa fajn.
Ti delaš zelo dobro in verjamem, da boš 1x tud ti slikat začel poroke in vem, da jih boš dober naredil.

Tudi jaz si želim 1x poslikat poroko tako kot si jo že skos želim, amapak vedno je problem s časom in ga je treba racionalno izkoristit.

fajn bodi!:)

UrosG pravi ...

Verjetno je tole bolj tvoj izbor, ampak nekako pogrešam preostali del poroke. Ogromno je fotk priprav, večino neveste, ni pa obreda ipd.

Žiga Mihelčič pravi ...

ne sej eno poroko sm enkrat že fotku...pa ni bla tok dobra kot pa tale tvoja...ampak vseen zdej bi jo vrjetno drugače anredu kot pred enim letom hehe...maš pa prav ja nraočnik je šef :) hehe
Lp

Anonimni pravi ...

jz sm že obupala... očitno smo te "zgubil" za vedno poročni fotografiji;) dej črtek no! posliki še kej druzga!!! tud če naročnik ne naroči;) drgač mi je pa všeč tale serija. enepar jih je prou super. upam, da ne zameriš, ke se mi ne da štet katere po vrsti in pol naštevat cifer:P
pa še absolutno thumbs up za nepotemnjene robove;)

Unknown pravi ...

Črt men se pa tele tvoje fotke full dopadejo. Hvala bogu, da imajo vsake oči svojega malarja. Tudi sam sem v dilemi, septembra slikam neko poroko in želje so spet podobni detajli (očitno še ni tko zlajnano?!?), no bomo videl kako bo izpadelo. Bom pa Žiga razmišljal v novem pristopu, mogoče mi bo lažje kr nisem obremenjen s pravili fotografiranja.
Črt čestitke in še tako naprej ...

crt pravi ...

Ambro, hvala. Za tebe vem, da si iskren in da vedno poveš kar misliš. Legenda pač ostane legenda. Morem kej v vaš dojo it pogledat pa mal potrenirat.

Uroš G: Res je, to je moj izbor in nisem hotel dat gor celotne zadeve, zato sem dal gor tisto kar sem pač hotel. Ja, moj izbor! Enkrat za spremembo!

Anonimni pravi ...

Nevesta dodaja...Črt fotke so fenomenalne. Najin dan. Najlepši dan. Ujel si ga. Tenks še enkrat in še enkrat!